Wanneer
- woensdag 16 oktober 2024 20u00 - 22u00
Refter Basisschool Nelisveld Kinrooi - NELISVELD 5, 3640 KINROOI
Voordracht. Fermenteren is een millennia-oude traditie. Vroeger werd de techniek gebruikt om ingredi?nten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z?n gezondheidsvoordelen en de unieke smaken die je ermee cre?ert. Sander en Thomas Wuyts van Kultured willen zoveel mogelijk mensen hierover vertellen.
Tijdens deze voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op vragen zoals: wat is fermenteren? Wat is de wetenschap achter fermentatie? Hoe wordt fermenteren vandaag gebruikt? Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er proevertjes om je helemaal te inspireren.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Sander en Thomas Wuyts van Kultured
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Kinrooi
Ferm Kinrooi
Ferm Kinrooi
Prijs
gratis
Reservatie
Robert Smeets: 0474 746 146 of via WhatsApp
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.